FORSENDELSE

Levering

Geppels Legetøj prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 13:00 bliver først afsendt dagen efter. Alle forsendelser sendes med GLS fragtfirma. Levering op til 2 hverdage.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med PostNord

PRISER OG FAKTURA

FRAGTFRI levering ved køb over 499,95 kr.

Alle priser på geppel.dk er som udgangspunkt inklusiv moms.
Der tages forbehold for trykfejl.

Vedr. forsendelser til USA, Norge, Grønland, Færørerne og andre lande udenfor EU Kontakt kundeservice@geppel.dk

Told eller andre former for afgifter ved indførsel af produkter i lande undenfor EU er geppel.dk uvedkommen.

Kontrakten mellem køber og geppel.dk opbevares ikke af geppel.dk på en sådan måde, at det for køber på et senere tidspunkt er muligt at få adgang til denne.
Der vil dog være mulighed for at få adgang til faktura.

geppel.dk CVR. nr. er :17354191

Betaling

Geppels Legetøj modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard, Mobilepay og bankoverførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Geppels Legetøj krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS

PRODUKTER

Alle produkter der forhandles på geppel.dk er CE-mærket og godkendt i Europa.

Produkter som f.eks. batterioplader og andre produkter med strømkabel er produceret med henblik på Europæisk 220V vekselstrøm.

Reklamationsret

Geppels Legetøj yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Geppels Legetøj indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Geppels Legetøj returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Geppels Legetøj
Algade 51
4500 Nykøbing Sj.

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Det er vigtigt, at pakken bliver sendt til vores adresse, da vi ikke henter pakker leveret til pakkeboks, pakkeshop eller postbutik.

OBS! Vi anbefaler, at du ikke sender returvarer med DAO, da vi ikke kan garantere at kunne kvittere for modtagelse af pakken om natten.
Hvis du sender retur med DAO, er det på eget ansvar!

Bemærk! Vi behandler normalt returvarer/sager indenfor 3-5 hverdage.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Geppels Legetøj har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform

Fortrydelsesret/Bytteret . ( JULEGAVER KAN BYTTES FREM TIL 31/1-2020 ) 

Der er 60 dages returret/bytteret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varer.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 60 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 60 dage efter returnere forsendelsen.

Modtager du et forkert produkt eller modtager du et defekt produkt, bedes du kontakte os på mail : kundeservice@geppel.dk – eller ring til os på telefon 21668444

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

BETALING OG SIKKERHED

Hos geppel.dk kan du betale med Dankort samt via Bankoverførsel .

Ved betaling med kort bliver dine kort-oplysninger sendt direkte til en server godkendt af PBS.
Serveren er en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer) og al data mellem dig og serveren er krypteret. På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.

Betalingsgateway´en understøtter Internet Explorer ver. 5.01 og nyere.