Om os

Geppels Legetøj

Vi er i alt 10 medarbejdere, lige fra pigerne i butikkerne til bogholderen på kontoret. Ånden i firmaet har altid været, at alle er medansvarlige for driften, god kundeservice og i det hele taget for et godt arbejdsmiljø.

Geppels Legetøj blev etableret i 1933 af William Geppel og har siden kun skiftet ejer én gang. Butikken i Nykøbing Sj. er således 81 år gammel.
Det var i 1993, Lars Nybjerg ville købe bygningerne, hvor Geppels Legetøj havde til huse. Betingelsen for overtagelsen af bygningerne var, at Geppels Legetøj skulle fortsætte og da ægtefællen Karina var uddannet butiksassistent i Magasin og havde stor erfaring inden for detailhandel – var der ingen tvivl i deres sind. Geppels Legetøj skulle naturligvis fortsætte med at eksistere. Så ejendommen blev købt og i dag 21 år efter, har de ikke fortrudt deres beslutning et eneste sekund.
Geppels Legetøj mixer nostalgi og nyt – og ønsker at fortælle historien. Det at købe legetøj hos Geppels Legetøj skal ikke bare være selve købet, det skal også være oplevelsen.

Geppels Legetøj er ikke kun legetøj – det er en livsstil, som de begge værdsætter rigtigt meget og dette bærer butikken også præg af. Geppels Legetøj er også en butik med masser af ideer, konkurrencer, sponsorater og lange troværdige traditioner. Der er en atmosfære og hygge, som både de faste kunder og de mange turister holder meget af. Personlig betjening, tid og plads til at vælge – ikke bare noget legetøj, men det helt rigtige legetøj.
Man vil altid kunne komme i personlig kontakt med Geppels Legetøj – inden for åbningstiden – da hjemmesiden oplyser direkte nummer til Lars – netop for ikke at miste den personlige kontakt.


Lars Nybjerg

Ejer

Karina Dyvekær

Ejer

Lisbeth Hansen

Butiksassistent

Susanne Larsen

Butiksassistent

Nana Kruse

Butiksassistent

Katja Sørensen

Ungarbejder

Kira Madsen

Webassistent