Mærker

Her finder du alle de spændende legetøjsmærker, som vi forhandler hos Geppel’s Legetøj, Danmarks ældste legetøjsbutik.

H.C. Andersen-citatet “at rejse er at leve” er verdenskendt - og hos Geppel’s legetøj holder vi meget af H.C. Andersens citat. Vi er dog lige så vilde med citatet “At lege er at leve”.

At lege er noget af det første man gør, når man bliver født. De fleste nyfødte får et stykke legetøj eller en bamse som noget af det første når de er kommet til verden, og herefter er legetøjet en stor del af resten af livet. Hver fødselsdag – hver jul – flere gange om året er forventningens glæde over legetøj helt i top, både blandt børn og voksne.

Hos Geppel’s Legetøj, Danmarks ældste legetøjsbutik, finder du et stort udvalg af legetøj til både baby, børn – ja faktisk til hele familien.

Vi elsker at selv at lege og vi elsker kvalitetslegetøj. Derfor lægger vi et stort arbejde i nøje, at udvælge de mest populære legetøjsmærker, og det gør vi i et dagligt tæt samarbejde med virksomhederne bag mærkerne.

Vi forsøger altid at gøre udvalget større, og sætter en stor flid i, at vores besøgende altid kan finde et stor udvalg af legetøj. Fællesnævneren for alle mærker hos os, er at de lever op til de meget høje sikkerhedskrav som kræves, for at børn kan lege trygt og sikkert dagen lang.

E

X

BESØG VORES BUTIK

Algade 25, 4500 Nykøbing Sjælland

Åbningstider:
Mandag - Fredeg: 09.30 - 17.30
Lørdag 09.00 - 14.00