Geppe'ls Legetøj – Danmarks ældste Legetøjsbutik

 

Geppels Legetøj blev etableret i 1925 af William Geppel og har siden kun skiftet ejer én gang. Butikken i Nykøbing Sj. er således 95 år gammel. Det var i 1993, Karina Dyvekær ville købe bygningerne, hvor Geppels Legetøj havde til huse. Betingelsen for overtagelsen af bygningerne var, at Geppels Legetøj skulle fortsætte og da Karina Dyvekær var uddannet butiksassistent i Magasin og havde stor erfaring inden for detailhandel – var der ingen tvivl i hendes sind. Geppels Legetøj skulle naturligvis fortsætte med at eksistere. Så ejendommen blev købt og 29 år efter, har Karina ikke fortrudt hendes beslutning et eneste sekund.

I 2020 havde Karina lyst til at prøve noget nyt og solgte derfor Geppel videre efter 29 år. De nye ejere er Casper og Andreas, som vil drive Geppel videre i samme ånd som det hidtil har været drevet. Butikken i Nykøbing Sjælland fortsætter som hidtil.

Geppels Legetøj mixer nostalgi og nyt – og ønsker at fortælle historien. Det at købe legetøj hos Geppels Legetøj skal ikke bare være selve købet, det skal også være oplevelsen.

Geppels Legetøj er ikke kun legetøj – det er en livsstil, som personalet værdsætter rigtigt meget. Dette bærer butikken også præg af. Geppels Legetøj er også en butik med masser af ideer, konkurrencer, sponsorater og lange troværdige traditioner. Der er en atmosfære og hygge, som både de faste kunder og de mange turister holder meget af. Personlig betjening, tid og plads til at vælge – ikke bare noget legetøj, men det helt rigtige legetøj.
Man vil altid kunne komme i personlig kontakt med Geppels Legetøj – inden for åbningstiden – på telefon 21668444  – netop for ikke at miste den personlige kontakt.

Vi glæder os til at se dig i Geppels Legetøjs Butik i Nykøbing Sj. eller her på webshoppen.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing